Antena 3 CNN Life Oameni Eroina Zilei. Maria Magdalena, tânăra care şi-a învins boala cruntă: ''Îmi doresc să fiu scriitoarea inimilor!''

Eroina Zilei. Maria Magdalena, tânăra care şi-a învins boala cruntă: ''Îmi doresc să fiu scriitoarea inimilor!''

Eroina Zilei. Maria Magdalena, tânăra care şi-a învins boala cruntă: ''Îmi doresc să fiu scriitoarea inimilor!''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
06 Sep 2019   •   12:29

O tânără din Bucureşti este un exemplu incredibil de putere şi perseverenţă. Vorbim despre Maria Magdalena Gionea, viitoare analist programator, autoare de cărţi motivaţionale şi public speaker.

Succesul ei, însă, vine după o luptă uriaşă cu o parapareza spastică, o boală care a făcut-o să pornească în viaţă cu stângul.

Tânăra a învăţat că nimic nu este imposibil şi a transformat boala într-o provocare de a se autodepăşi în fiecare zi.

''Din nefericire, conceputul dizabilităţii în România este privit într-un mod foarte abstract. Aş dori să spun că persoanele cu dizabiltăţi sunt persoane complet normale, iar singura diferenţă dintre noi este modul de deplasare (...) Îmi doresc foarte mult să devin scriitoare şi nu îmi doresc să fiu o scriitoare de succes. Îmi doresc să fiu scriitoarea inimilor, pentru că dacă eu reuşesc să ating prin povestea mea inimile oamenilor, este cea mai mare realizare pentru mine şi faptul că pot schimba mentalitatea prin ambiţia şi devotamentul meu este cel mai valoros şi cel mai de preţ lucru pe care îl pot oferi. Consider că noi, indiferent de condiţia socială trebuie să ne aducem contribuţia în lume, pentru că orice om care vine pe Pământ are o anumită experienţă de trăit şi noi cu toţii suntem doar nişte diamante care trebuiesc şlefuite'', a spus Maria Magdalena.

×
Subiecte în articol: eroina zilei Eroul Zilei tanara tanara
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close