Antena 3 CNN Life Oameni Eroii Zilei. Animale intoxicate cu fum, salvate de pompieri

Eroii Zilei. Animale intoxicate cu fum, salvate de pompieri

Chemaţi să stingă un incendiu, câţiva pompieri din Vrancea au devenit salvatorii unor animale intoxicate cu fum. Militarii au scos din flăcări doi căţei şi o pisică şi pentru că nu erau în stare prea bună au început manevrele de resuscitate. Ca să-i ajute să-şi revină le-au pus măşti cu oxigen. Proprietara, în vârstă de 69 de ani, se afla şi ea în casă şi a avut, la rândul ei, nevoie de îngrijiri medicale. A fost transportată la spital, însă nu înainte de a le mulţumi pompierilor care i-au salvat prietenii.

Eroii Zilei. Animale intoxicate cu fum, salvate de pompieri
06 Feb 2020   •   12:44

Unul dintre pompierii care a salvat animalele intoxicate cu fum, a vorbit la Antena 3 despre cum s-a desfăşurat intervenţia.

''De regulă, la toate interveniţiile la care mergem, facem o recunoaştere. După realizarea recunoaşterii, am costatat prezenţa unei uşi care mi-a stârnit o suspiciune. Uşa era încuiată, am foraţat-o, iar în interior am găsit primul căţeluş. Fiind foarte inundată cu fum, în momentul în care am deschis-o, am scos căţeluşul, l-am dus în zona unde nu exista pericol de intoxicare şi am început reuscitarea lui (...) La animale, resuscitare se face prin masaj cardiac şi administrare de aer'', a povestit pompierul la Antena 3.

Eroul Zlei: Unul dintre pompierii care au salvat animale intoxicate cu fum

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei eroii zilei Vrancea pompieri
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close