Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Greșeli care îți pot distruge sprâncenele. Apelează întodeuna la servicii profesionale

Greșeli care îți pot distruge sprâncenele. Apelează întodeuna la servicii profesionale

Probabil că foarte multe dintre noi ne gândim: ce mare filozofie este să îți stilizezi sprâncenele singură?  Cât de greu poate fi? Dacă este vorba doar despre o situație când chiar nu poți ajunge la salon și despre un mic retuș, câteva fire răzlețe, nu e mare tragedie.

Greșeli care îți pot distruge sprâncenele. Apelează întodeuna la servicii profesionale
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    08 Oct 2020   •   20:45

Problema apare atunci când nu știm să ne oprim și rezultatul ne poate schimba expresia feței în rău.

Multe dintre femei tind să își ia reperele de pe internet, unde se promovează deseori idei greșite.Principalele greșeli pe care le fac femeile care se pensează acasă sunt legate de locul din care extrag firele de păr nedorite.

A doua greșeală este cea când se pensează zona din apropierea capului sprâncenei din dorința de a o ridica și de a lumina privirea. De asemenea, este important și felul în care se tunde sprânceana.

Vestea proastă este că oricât de bine am cunoaște regulile de bază, tot nu putem ajunge la rezultatele unui specialist.  

În cazul în care trebuie să vă pensați de urgență și nu puteți ajunge la salon, există totuși o soluție: curățați doar pe lângă sprânceană, la un milimetru distanță, fără să stilizați sprânceana.

Greșeli care îți pot distruge sprâncenele

×
Subiecte în articol: Numai de bine sprancene
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close