Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energia negativă: "Ce ne poate spăla mai mult decât natura?"

Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energia negativă: "Ce ne poate spăla mai mult decât natura?"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3 depsre modalitățile prin care putem scăpa de energia negativă acumulată din cauza unor factori de stres.

Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energia negativă: "Ce ne poate spăla mai mult decât natura?"
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   19:08

Ce ne poate spăla pe noi mai mult decât natura? Noi suntem parte din natură și atunci e normal pentru că intrăm în armonie cu aerul, cu apa, cu focul, cu pământul.

Când sunt nervoasă, eu înjur.

Nu este obligatoriu să fii nervos atunci când te încarci cu energie negativă. Uite, că stai într-o stare de nehotărâre, de necunoaștere, starea asta psihologică care s-a așezat pe societatea noastră, o stare psihologică destul de greoaie, încarcă foarte mult.

Mă uit pe stradă la oameni. În momentul în care își pun masca pe față nu mai au direcție. Parcă nici creierul nu le mai merge. Parcă gândește mai lent, parcă nu îi mai recunoști.

Oamenii parcă sunt debusolați, nu mai știu încotro. E o stare destul de apăsătoare. Noi râdem, glumim, facem mișto de mască, dar să știți că starea psihologică a națiunii noastre nu este ok.

Am o vecină cu doi copii, școala închisă, grădinița închisă, ea lucrează de acasă și soțul tot de acasă. Mi-a spus că a ieșit să se plimbe 10 minute pentru că a avut senzația că iese cu ușă cu tot din casă. Avea senzația că o strâng pereții.

Generația de sacrificiu este asta de acum. Și este sacrificiul suprem. Pentru că au credite la bănci, sunt îngropați în credite până la gât pentru case, și-au pus sufletul acolo, cu angajările este greu. Tineretul nostru este cu psihicul ca un elastic întins. E la limita întinderii.

Și de aceea, oamenii răbufnesc. În momentul în care doar un pic îl deranjează ceva, în loc să spună: scuză-mă și să treacă peste asta, iese un vulcan. Și așa oamenii se ceartă și se înjură, și se jignesc, se lovesc.

Lidia Fecioru, sfaturi despre cum scăpăm de energia negativă

De ce se spune că chakra cea mai importantă este cea de la picioare, adică chakra pământului? De aici și vorba un om cu picioarele pe pământ.

Așadar, a merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă.

Trebuie să simțim că apa aia curge prin toate celulele noastre și noi suntem un fel de sită. Iar apa trece prin tot corpul nostru și ne spală de toată energia negativă.

Inclusiv energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică. Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie.

Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energia negativă și cea statică

Ce ne încălzește cel mai mult sufletul? Soarele. Să stăm cât putem mai mult la Soare. Chiar dacă afară este frig, iar în casă e cald și la o fereastră bate Soarele, așează-te acolo și fă o baie de Soare.

Ai văzut și oamenii când pleacă la mare, devin mai relaxați. N-are nicio legătură că sunt în concediu. Pentru că dacă te duci cu 2-3 copii după tine, nu ești în concediu.

La mare, oamenii au toate cele trei elementele: apa, pământul și Soarele.

Mai există o curățare foarte importantă: pomii. Se spune că dacă pui un fir de păr de al tău sub coaja unui pom vei fi legat cu acest pom printr-un fir energetic foarte putenic.

De multe ori, femeile au podoapa capilară foarte lungă. E bine să nu îl purtăm desfăcut pentru că sunt antenele noastre și captăm toate energiile din jurul nostru. E bine să fie strâns părul.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close