Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru, leac pentru suflete rănite și pentru a scăpa de griji în 2021: ”Tristețea aduce boală”

Lidia Fecioru, leac pentru suflete rănite și pentru a scăpa de griji în 2021: ”Tristețea aduce boală”

Lidia Fecioru are un mesaj pentru cei care nu știu cum să depășească problemele pe care le-au avut în 2020. Bioenergoterapeutul ne spune care este cel mai bun leac pentru sufletele rănite.

Lidia Fecioru, leac pentru suflete rănite și pentru a scăpa de griji în 2021: ”Tristețea aduce boală”
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   14:15

Lidia ne recomandă să nu mai luăm lucrurile negative atât de în serios pentru că tristețea aduce boală.

”Dacă a încercat viața să mă ia la mișto, o să o iau și eu pe ea, așa că și vouă vă doresc la fel. Luați lucrurile nu foarte în serios pentru că nu totul contează atât de mult. Încercați să aduceți spiritul de glumă în viața voastră pentru că oamenii triști se îmbolnăvesc, tristețea îmbolnăvește sufletul, mintea, nu mai putem fi raționali și nu mai putem fi obiectivi cu problemele noastre atunci când suntem triști. Creați-vă vise pentru că universul funcționează. Roata se învârte oricum, chiar și dacă este pătrată” a spus Lidia la Antena 3. 

Lidia Fecioru, leac pentru noul an, 2021: "Așa spălați tot necazul!"

Sarea ne ajută să ne curățăm aura, să scăpăm de deochi și să dormim bine. Ba mai mult, putem folosi mici trucuri pentru casă, astfel încât să avem spor și să scăpăm de energiile negative.

”Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important. Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului. Cei născuți în Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat.

Cei născuți în zodiile Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Capricorn își pot pune la cap, la picioare, nu contează, într-un bol sare uscată. Dimineața aruncăm la WC și sarea uscată și cea cu apă. Se face acest lucru 3 nopți la rând și somnul nostru va fi mai liniștit și mai adânc. E o curățare pe o perioadă scurtă. Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare. Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă. Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leac tristete
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close