Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru: "Telefoanele, tabletele și laptopurile ne încarcă cu energie statică"

Lidia Fecioru: "Telefoanele, tabletele și laptopurile ne încarcă cu energie statică"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cât de dăunătoare este energia statică cu care ne încărcăm atunci când petrecem foarte mult timp pe telefoane, tablete sau laptopuri, dar și despre cum putem scăpa de această energie.

Lidia Fecioru: "Telefoanele, tabletele și laptopurile ne încarcă cu energie statică"
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   20:30

Energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică.

Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie.

Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

Lidia Fecioru, sfaturi despre cum scăpăm de energia statică

A merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă.

Trebuie să simțim că apa aia curge prin toate celulele noastre și noi suntem un fel de sită. Iar apa trece prin tot corpul nostru și ne spală de toată energia negativă.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close