Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Mihai Morar, tată pentru a treia oară. Interviu cu celebrul prezentator - VIDEO

Mihai Morar, tată pentru a treia oară. Interviu cu celebrul prezentator - VIDEO

Mihai Morar, tată pentru a treia oară. Interviu cu celebrul prezentator - VIDEO
Sursa foto: Foto: Mihai Morar/Facebook
22 Iul 2019   •   12:08

Mihai Morar este un tată implicat, mândru de fetele lui şi foarte iubitor. Nu doar că are o relaţie specială cu fiicele lui, dar este şi foarte grijuliu. Pentru cel de-al treilea copil s-a pregătit şi a ajutat-o pe soţia lui cu toate cumpărăturile.

''Recunosc că mi-e un pic teamă, pentru că văd lucrurile cu totul şi cu totul altfel, dar mă bucur să trăiesc acelaşi eveniment cu alte senzaţii, la 10 ani distanţă. Mi se pare mult mai simplu, mult mai uşor decât acum 10 ani. Au apărut tot felul de pătuţuri, de espresoare pentru lapte, acum 10 ani încă testam temperatura laptelui pe mână'', a spus Mihai Morar care are şi un sfat pentru toţi viitorii tătici.

''Bărbaţii sunt nişte copii oricum, toată viaţa, ar fi bine să renunţe la rolul ăsta de copil al casei. Nouă ne place să fim serviţi, să fim răsfăţaţi, să fim mult alintaţi, să ni se respecte orele de joacă în faţa televizorului sau a consolei de jocuri, însă cred că lunile astea ar trebui bărbaţii să renunţe la a fi copiii casei şi să realizeze că, de fapt, copilul e cel din pătuţ, pe care ei trebuie să îl crească şi au responsabilitate 50-50 cu mama'', a spus celebrul prezentator.

 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close