Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici: Ce spune prenumele despre personalitatea ta. V - vine de la vizionar!

Mihai Voropchievici: Ce spune prenumele despre personalitatea ta. V - vine de la vizionar!

În emisiunea Adevăruri Ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre importanţa pe care îl are prenumele în personalitatea unei persoane, precum şi despre darurile şi predestinarea pe care le aduce prima vocală a prenumelui.

Mihai Voropchievici: Ce spune prenumele despre personalitatea ta. V - vine de la vizionar!
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2020   •   19:00

Încă de la început, numerologl a atenţionat că trebuie să ne raportăm la pronumele pe care îl folosim cel mai mult şi cu care ne identificăm, nu nepărat cel scris în buletin.

Poţi să ai un prenume şi ţie să ţi se spună altfel, abreviat. Acela e numele cu care te prezinţi, de acolo vine forţa în viaţă. Analizăm iniţiala prenumelui celui mai folosit, poate fi şi o poreclă – ai un nume şi un renume. 

Mihai Voropchievici a mai eplicat că Onomantia este o ştiinţă moştenită de la vechii greci, unde ono e nume şi mantia-profeţie. 

Sunt oameni care îşi schimbă numele atunci când simt că nu îi mai reprezintă, a mi spus numerologul. 

Nu puneţi prenume de morţi!

Atenţie, la numele de botez ale copiilor! Nu daţi prenume de morţi sau numele unei rude care a avut un destin ori comportament nepotrivit.

Dacă aveţi un leu nu îi puneţi nume de iepuraş, nu vă jucaţi cu soarta copiilor voştri. Alegeţi un nume corespunzător.

Tipul de încărcătură al prenumelui

Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă, alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

Cei care răspund fizic, în sensul de putere şi chiar agresivitate, sunt cei care au iniţialele: D, E, F, M, N, O, V, W şi X. 

Cei care răspund, reacţionează mental sunt cei cu iniţialele: A, H, J, Q, S şi Z. 

Răspuns predominant emoţional au cei cu: B, K, L, T, U. 

Intuitivii sunt cei cu iniţiala: G, P, Y, I, R. 

Semnificaţia primei vocale din prenume

Prima vocală din prenume (nu neapărat prima literă) dă un anumit tip de reacţie dominantă a tipului. Dacă se întâmplă ca numele să înceapă chiar cu o vocală, acest tip de energie specifică reacţiei personale îşi măreşte forţa.

Persoana care are A prima vocală a prenumelui, poate răspunde agresiv, iritat, tinzând să respigă tot ce vine ca ajutpr sau ca sfat din exterior. 

E - primesc foarte bine noul, ba chiar tinde să îl provoace atunci când e cazul să se plictisească sau intră într-o rutină. 

I - acţionează de obicei intuitiv, dar subiectiv, ilogic şi cu regrete tardive. Reacţionează din prima, dar ulterior îi pare rău că a greşit. 

O - reacţionează lent şi caută să îşi controleze foarte bine emoţiile, fiind foarte greu de scos din rutină. Partea bună e că duce întotdeauna lucrurile la bun sfârşit, chiar dacă munceşte mai mult. 

U - răsunde pasional, poate chiar un pic prea teatral, şi adesea diferit faţăde cum se aşteaptă cei din jur. 

Urmăriţi video-ul de mai jos pentru a descoperi semnificaţia tuturor literelor din cele mai cunoscute prenume româneşti. 

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close