Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Mircea Badea l-a făcut praf pe Selly după episodul cu Tzancă Uraganu: "Dezbaterea pe marginea reformei în educație poate să înceapă!"

Mircea Badea l-a făcut praf pe Selly după episodul cu Tzancă Uraganu: "Dezbaterea pe marginea reformei în educație poate să înceapă!"

Mircea Badea a fost, duminică seara, invitatul lui Radu Tudor la Punctul de întâlnire și n-a ratat ocazia de a ironiza scandalul petrecerii cu manele, organizate de vloggerul Selly cu ocazia împlinirii a 20 de ani.

Mircea Badea l-a făcut praf pe Selly după episodul cu Tzancă Uraganu: "Dezbaterea pe marginea reformei în educație poate să înceapă!"
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   00:08

"Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. 

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (Costel Biju, interpret de manele, n.r.), din același sector de activitate", a sintetizat Mircea Badea evenimentul în urma căruia vlogger-ul a luat amendă.

După difuzarea secvențelor relevante, Mircea Badea a citat câteva versuri dintr-unul din cântecele interpretate de manelist la petrecerea lui Selly:

'De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!'

"Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă (...) Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple", a punctat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Dar să aibă loc la Han!", l-a completat Radu Tudor

"La Mia. Una la Han, una la Mia", a insistat Mircea Badea.

Tzancă Uraganu este unul dintre interpreții de manele în vogă în ultimii ani în acest gen muzical.

Pe numele său real Andrei Velcu, interpretul a fost subiectul a numeroase știri în presa de scandal, care a notat atât conflictele în care a fost implicat, cât și opulența pe care obișnuiește să o afișeze.

Amenzi de 15.000 de lei pentru petrecerea cu manele de ziua lui Selly transmisă pe TikTok

În ziua în care a împlinit 20 de ani, Selly a organizat o petrecere uriaşă la care şi-a invitat toţi prietenii, dar şi lăutari celebri pentru a le cânta şi a-i distra, iar întreaga petrecere a fost transmisă pe TikTok de invitaţi, dar şi de sărbătorit.

Cu toate că restricţiile impuse de Guvern din cauza pandemiei de coronavirus interzic astfel de adunări şi petrecere, Selly a trecut peste acest mic obstacol şi şi-a asumat faptul că va fi amendat.

Nu a durat foarte mult şi poliţiştii au aflat de petrecere, aplicând amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

"La data de 28 februarie a.c.,  polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Selly Punctul de întâlnire Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close