Antena 3 CNN Life Topul celor mai bogate femei din România. Simona Halep, poziţie fruntaşă în top. Din ce a făcut avere sportiva

Topul celor mai bogate femei din România. Simona Halep, poziţie fruntaşă în top. Din ce a făcut avere sportiva

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, ocupă, de asemenea, o poziţie superioară în topul celor mai înstărite românce.

Topul celor mai bogate femei din România. Simona Halep, poziţie fruntaşă în top. Din ce a făcut avere sportiva
Sursa foto: Hepta
de Lorena Burlacu    |    04 Ian 2021   •   10:10

Este un top în care, pe prima poziţie, o găsim pe Anastasia Soare, o româncă celebră în Statele Unite ale Americii, unde a emigrat la începutul anilor '90. Soare a făcut avere în industria de înfrumuseţare şi este supra-numită "regina sprâncenelor." Averea Anastasiei Soare este evaluată la 650 de milioane euro, nivel care o propulsează şi în topul celor mai bogaţi români.

Pe locul 2 în top se află Anca Vlad,  cu o avere estimată la 480 de milioane euro. Vlad a făcut avere în industria farmaceutică locală, fiind proprietara unui lanţ de farmacii.

Veronica Guşă de Drăgan ocupă poziţia a treia în ierarhie. Ea este fiica generalului Ştefan Guşă, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei şi văduva omului de afaceri Iosif Constantin Drăgan. Averea acesteia se ridică la 250 de milioane euro.

Pe locul 4 în topul româncelor bogate figurează Luchi Georgescu, o antreprenoare cu un portofoliu diversificat. Ea este acţionar majoritar al celui mai mare producător de vin din România. A investit, de asemenea, în industria de procesare a cărnii, are două hoteluri în sudul litoralului românesc şi deţine o firmă de construcţii. Averea sa este estimată la 72 de milioane euro.

Simona Halep apare pe poziţia a cincea în acest clasament. Sportiva în vârstă de 29 de ani a reuşit să acumuleze o avere evaluată la 47 de milioane euro. Sursa banilor: premii din turneele de tenis, contracte de sponsorizări şi, în ultima perioadă, investiţii în piaţa imobiliară.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close