Antena 3 CNN Life Sute de participanţi la competiţia de engleză Reading Race

Sute de participanţi la competiţia de engleză Reading Race

S-a încheiat competiţia de limba engleză, Reading Race, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Centrul de Carte Străină Fischer International. Sute de elevi şi profesori din România au participat cu dorinţa de a câştiga unul din numeroasele premii puse în joc, dar şi cu scopul de citi cât mai multe cărţi în limba engleză. Aceştia au putut alege dintr-o varietate de subiecte şi genuri, de la poveşti clasice până la poveşti moderne.

Sute de participanţi la competiţia de engleză Reading Race
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2020   •   12:30

Școala Gimnaziala Just 4 Kids din Capitală a reușit să obţină cele mai importante premii puse la bătaie de organizatori. Din cei 70 de participanţi de la această şcoală, 15 au fost învingători.

Concursul s-a adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tematica propusă a fost potrivită pentru orice nivel de cunoaștere a limbii engleze.

Câştigătorii au fost recompensaţi şi cu abonamente la biblioteca British Council sau cursuri gratuite de limba engleză

''Ediția a 3-a concursului, care tocmai s-a încheiat, oferă participanților cu portofoliile cele mai interesante câteva premii speciale. Trei abonamente pentru un an de zile la Biblioteca Consiliului Britanic, trei tabere de limba engleza în România'', a spus Daniela Văduva director general Fischer International

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close