Antena 3 CNN Life Tudor Chirilă și colegii din trupa Vama au apărut în halate de baie și cu măști cosmetice pe față, la un concert

Tudor Chirilă și colegii din trupa Vama au apărut în halate de baie și cu măști cosmetice pe față, la un concert

"Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!", a fost anunțul făcut de trupa Vama, înainte de concertul online în cadrul căruia au lansat o nouă piesă.

Tudor Chirilă și colegii din trupa Vama au apărut în halate de baie și cu măști cosmetice pe față, la un concert
Sursa foto: Facebook/ Vama
de Mia Lungu    |    25 Mar 2021   •   18:52

Într-un concert susținut într-o încăpere fără spectatori, transmis online, trupa Vama a lansat Fuli Bon Bon, despre care Chirilă a spus că este o "cremă miraculoasă care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața".

Chirilă și colegii săi au ales o ținută ieșită din comun pentru reîntâlnirea cu fanii. Halate albe de baie, măști cosmetice pe față, iar pe cap poartă fiecare o cască de duș. 

"Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!

A venit timpul să vă prezentăm Fuli Bon Bon, pe care-l lăudăm deja de ceva vreme. A venit timpul să vă redescoperiți, să vă reinventați, să vă optimizați, să vedeți lucrurile și pe voi înșivă altfel.

A venit timpul să credeți, poate pentru prima dată, într-un produs cu adevărat revoluționar testat și susținut de noi, prietenii voștri, deveniți influenceri și ambasadori datorită lui.

Haideți să ne vedem cu emoții, surprize, distracție și minți deschise! Haideți să ne simțim cât se poate de apropiați, măcar virtual, aduși împreună de această cremă extraordinară", a transmis trupa Vama înainte de eveniment.

×
Subiecte în articol: tudor chirila trupa Vama concert halate
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close