Antena 3 CNN Life Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un nou complex comercial, iar zona are şi un parc modern

Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un nou complex comercial, iar zona are şi un parc modern

Un nou complex comercial a fost construit şi dat în folosinţă în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Acesta are aproape 3.000 de metri pătraţi şi pe lângă spaţiile pentru comercianţi are şi un parc modern pentru locuitorii din zonă. Construcţia a început în urmă cu opt luni şi s-a ridicat la peste 350.000 de euro.

Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un nou complex comercial, iar zona are şi un parc modern
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2020   •   22:30

Dacă în urmă cu un an, pe acel teren existau mai multe spaţii comerciale dezorganizate, chioşcuri insalubre sau neconforme, iar zona era plină de gunoi, acum s-a inaugurat un nou complex comercial.

''Avem patru module cu câte patru spaţii comerciale, dotate cu toate utilităţile necesare, începând de la canalizare, apă curentă şi terminând cu energie electrică şi sistem de climatizare, astfel încât orice tip de afacere pe care comercianţii doresc să o dezvolte, să se poată face acest lucru'', spune Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Pe lângă spaţiile destinate comercianţilor, complexul mai găzduieşte o agenţie de turism, optică medicală şi petshop. Fiecare spaţiu comercial are 10 mp, iar 20 de mp sunt destinaţi spaţiilor auxiliare.

Zona de petrecere a timpului liber este amenajată cu alei pietonale, cu pavaj 3D, iar sistemul de iluminat este economic.

Investiţia se ridică la 380.000 de euro, iar banii provin de la Administraţia Pieţelor Sector 6.

×
Subiecte în articol: veste buna complex comercial
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close