Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Poveste impresionantă! S-a vindecat de cancer printr-un regim foarte dur

Voi cu Voicu. Poveste impresionantă! S-a vindecat de cancer printr-un regim foarte dur

Adriana Amzulescu a mărturisit la "Voi cu Voicu" că l-a cunocut pe naturistul Valeriu Popa și că astăzi trăiește datorită tratamentelor și lecțiilor de vindecare învățate de la el. 

Voi cu Voicu. Poveste impresionantă! S-a vindecat de cancer printr-un regim foarte dur
Sursa foto: foto- captură Antena 3
25 Ian 2020   •   22:12

"La 37 de ani am fost diagnosticată cu melanom malign cu metastază în gradul 3 spre 4. Am urmat tratament medical și cinci operații în decurs de 8 luni cu care nu am rezolvat nimic. Am urmat toată imunologia existentă la momentul respectiv. Era o secretomanie diagnosticul, deci practic nu știam că nu sunt chiar atât de grav. Aveam și copil de 9 ani atunci. Acum am 73 de ani și un nepot de 15 ani. Am mers din aproape în aproape în ideea că nu cunoșteam diagnosticul. Într-un final am ajuns la Spitalul Militar Central, foarte greu se ajungea pe vremea aceea. Acolo l-am întâlnit pe generalul Antonescu, un medic foarte bun, dar care a avut curajul să-mi spună că știe cu câtă greutate am intrat în cabinetul dânsului, dar că voi mai avea maxim 3 luni trăit. 

Printr-o întâmplare fericită am ajuns la Valeriu Popa. Mi s-a spus că nu primește pe nimeni și doamna din biroul său a auzit disperarea mea și și-a asumat riscul de a ne chema, totuși, acolo. În clipa în care a intrat birou a întrebat ce-i cu noi. Doamna drăguță de acolo a spus că sunt o nepoată de-a ei. Stând față în față, a mers cu mâna la o distanță de 20 de cm deasupra mea, a insistat în dreptul stomacului, apoi a mers pe brațul drept și a zis "cum ai putut putut să suporți cinci intervenții chirurgicale și de fiecare nu ai înlăturat decât efectul și nu cauza. Mi-a spus exact ce am, un cancer în ultimă fază. Boala e îngrozitor de avansată. Am început să tremur, mi s-au adunat lacrimile și m-a întrebat: de ce vrei să trăiești? I-am explicat că am un copil de 9 ani, un soț și că eu am doar 37 de ani. S-a uitat la mine și mi-a spus că, într-adevăr, sunt trei motive serioase. Mi-a spus că îmi dă un regim foarte dur și de lungă durată, de șapte ani", a povestit Adriana Amzulescu

Voi cu Voicu. Poveste impresionantă! S-a vindecat de cancer printr-un regim foarte dur

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close