Antena 3 CNN Meteo Cum va fi vremea în următoarele zile: Prognoza METEO indică valori neobișnuite pentru această perioadă

Cum va fi vremea în următoarele zile: Prognoza METEO indică valori neobișnuite pentru această perioadă

După alerta emisă de ANM vineri, de precipitații mixte, polei și vânt, valabilă până sâmbătă dimineață în zonele montane, meteorologii vin cu vești bune. Vremea se încălzește iar maximele vor atinge chiar și 13 grade în acest weekend.

Cum va fi vremea în următoarele zile: Prognoza METEO indică valori neobișnuite pentru această perioadă
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    30 Ian 2021   •   09:30

Vor fi maxime de până la 13 grade sâmbătă, în Oltenia dar și în zona Banatului. Va plouă pe spații restrânse în zona Maramureșului dar și în Muntenia.

Sâmbătă dimineață temperaturile anunțate de meteorologi se situează între -2 și 6 grade Celsius. Cel mai frig la Brașov și Toplița. Cea mai ridicată temperatura se înregistrează la Sulina.

În Capitală termometrele arătau sâmbătă dimineață 2 grade. 

În cursul zilei de sâmbătă se anunță precipitații sub formă de ploi sau lapoviță, lucru care va duce în anumite zone la depuneri de polei.

La munte, vor continuă ninsorile dar și rafalele de vânt ce pot trece, la altitudini mai mari de 1700 m altitudine, de 70km/h.

Temperaturile sunt ridicate pentru această perioadă.

Vremea se încălzește iar maximele vor fi de până la 12-13 grade. Acestea sunt valorile termice care se vor menține până la mijlocul săptămânii viitoare.

×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close