Antena 3 CNN Meteo Furtună cu grindină, fulgere şi tunete în Bucureşti

Furtună cu grindină, fulgere şi tunete în Bucureşti

O furtună puternică cu grindină, ploaie puternică, fulgere şi tunete a pus stăpânire pe Bucureşti, în această seară, moment în care a intrat în efect o avertizare meteo emisă de ANM până luni, 1 martie 2021.

Furtună cu grindină, fulgere şi tunete în Bucureşti
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   19:49

Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (26/27 februarie) vântul se va intensifica treptat, la început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (27 februarie) în cea mai mare parte a țării.

Duminică (28 februarie) și luni (1 martie) intensificări temporare ale vântului vor mai fi îndeosebi în regiunile estice și în zona de munte.

Se vor înregistra viteze la rafală de 45...55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali se va depăși 80...90 km/h.

⚠️EXCLUSIVITATE⚠️ GRINDINA DE MARI DIMENSIUNI IN BUCUREȘTI ACUM! După o zi neobișnuit de calda , înregistrându-se +20C seara aceasta de 27 Februarie a venit cu FURTUNA VIOLENTA In BUCUREȘTI , grindina de dimensiuni MARI și descărcări electrice !❗️❗️❗️

Posted by Meteo on Saturday, 27 February 2021

La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, vor fi intervale în care va ninge, iar în estul teritoriului, îndeosebi din a doua parte a nopții de duminică spre luni (28 februarie/1 martie), și pe parcursul zilei de luni (1 martie) vor predomina ninsorile.

Procesul de răcire a vremii se va resimți treptat în toate regiunile, astfel că, după zilele calde din această săptămână, valorile termice se vor situa în jurul celor normale.

Grindină acum în Chiajna!

Posted by Gabriel Geagiu on Saturday, 27 February 2021

×
Subiecte în articol: vreme răcire grindina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close