Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac: Florin Cîțu a fost forțat de Orban să-și depună mandatul

Bogdan Chirieac: Florin Cîțu a fost forțat de Orban să-și depună mandatul

Florin Cîțu a fost forțat de Orban să-și depună mandatul de prim-ministru desemnat, este de părere jurnalistul Bogdan Chirieac, care a subliniat că majoritatea parlamentarilor ar fi votat în favoarea guvernului.

Bogdan Chirieac: Florin Cîțu a fost forțat de Orban să-și depună mandatul
de Bogdan Chirieac    |    12 Mar 2020   •   16:05

Bogdan Chirieac, jurnalist: Clasa politică din România, întradevăr dorește distrugerea țării. Eu înțeleg că domnul Orban se întorcea în șomaj, dar când la ora 4 era clar că va trece Guvernul, domnul Cîțu se retrage. De ce? Pentru că era evident incapabil să conducă un guvern. Problema e următoarea: este capabil să conducă Ministerul de Finanțe?

Situația din țara noastră, din nefericire, este dramatică.

Hotărârea Curții Constituționale în privința alegerilor a dat peste cap totul. Dar retragerea înainte să ajung la votul Parlamentului, după ce președintele Marcel Ciolacu le-a spus parlamentarilor PSD să voteze după cum îi îndeamnă conștiința, ținând cont de situația în care se află țara noastră acum, rezultatul a fost că domnul Cîțu a fost forțat, probabil de domnul Orban, să-și retragă candidatura.

A fost un act de puțină responsabilitate politică atunci când l-ai desemnat pe Cîțu prim ministru. Problema e că cineva l-a pus pe domnul Cîțu candidat, credeau că va pica și că asistăm la mascarada asta. Dar s-a ajuns, din cauza situației internaționale, la faptul că vom traversa o criza cumplită și, înainte să ajungă în Parlament unde urma să fie votat, cel mai probabil, dânsul se retrage.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close