Antena 3 CNN Opinii Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi mulțumit cu un Guvern liberal pur

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi mulțumit cu un Guvern liberal pur

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat că Klaus Iohannis și-ar dori mai degrabă alegeri anticipate decât alegerile primarilor în două tururi de scrutin, subliind că președintele ar fi mulțumit cu un Guvern liberal pur.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi mulțumit cu un Guvern liberal pur
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
de Bogdan Chirieac    |    20 Ian 2020   •   12:33

Reacția jurnalistul Bogdan Chirieac vine după ce șeful statului a declarat, luni, că șansele organizării alegerilor anticipate sunt 50-50.

„Ceea ce ne-a transmis președintele că nu crede că va trece moțiunea de cenzură, înseamnă că se va implica cu toată forța ca să fie aleși primari în două tururi de scrutin. A spus că își dorește un Guvern liberal cum este acum sau alegeri anticipate. În mod normal, președintele și-ar fi dorit mai mult anticipate decât primari în două tururi. Fiindcă la anticipate PNL lua probabil cel mai bun scor, se forma un Guvern care rămânea stabil patru ani, pe perioada celui de-al doilea mandat al președintelui. Dânsul ar fi putut patru ani de zile să aibă Guvernul său. Singurul motiv pentru care ar dori alegeri în două tururi, ar fi ca PSD să rămână fără coloana sa vertebrală de primari și consilieri locali”, a declarat Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi mulțumit cu un Guvern liberal pur

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close