Antena 3 CNN Opinii Mihai Gâdea, apel de ultimă oră pentru români: Zilele acestea există o singură bătălie. Și stă în puterea noastră să nu o pierdem!

Mihai Gâdea, apel de ultimă oră pentru români: Zilele acestea există o singură bătălie. Și stă în puterea noastră să nu o pierdem!

Mihai Gâdea a făcut, duminică seară, la Sinteza zilei, un apel de ultimă oră pentru români.

Mihai Gâdea, apel de ultimă oră pentru români: Zilele acestea există o singură bătălie. Și stă în puterea noastră să nu o pierdem!
Sursa foto: foto: captura Sinteza zilei
de Mihai Gâdea    |    15 Mar 2020   •   23:16

"În momentul de față, cred că împreună trebuie să căutăm speranța și nu panica. Cred că împreună trebuie să căutăm solidaritatea și nu dezbinarea, cred că în momentul de față trebuie să încercăm să cultivăm încrederea.

Indiferent cât de mari sunt diferențele dintre noi, de multe ori de înțelegere a lucrurilor, zilele acestea există o singură bătălie. Bătălia aceasta nu trebuie să o pierdeți și cât stă în puterea noastră trebuie să facem tot ceea ce ține de noi.

Dragii mei cei mai în vârstă, stați acasă!

Dragii mei cei mai tineri, fiți deștepți și stați acasă!

E greu, dar stați acasă toți cei care puteți! Dacă aveți părinți, dacă aveți bunici care au nevoie de voi, care poate le e dor sau vreți să mergeți la ei la țară, nu mergeți la ei!

Dacă mergeți, mergeți doar ca să le lăsați la poartă alimente și ce au nevoie să nu iasă din casă", a transmis Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close