Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: ''Mesajul #staţiacasă devine cea mai serioasă armă împotriva coronavirusului!''

Radu Tudor: ''Mesajul #staţiacasă devine cea mai serioasă armă împotriva coronavirusului!''

Radu Tudor a făcut un apel către telespectatorii Antena 3, după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat miercuri că situaţia generată de coronavirus este pandemie.

Radu Tudor: ''Mesajul #staţiacasă devine cea mai serioasă armă împotriva coronavirusului!''
de Radu Tudor    |    11 Mar 2020   •   20:54

Jurnalistul şi moderatorul emisiunii ''Punctul de Întâlnire'' a făcut un apel important şi le-a transmis oamenilor să rămână în case, pentru că, altfel, se va putea răspândi coronavirusul.

Astfel, responsabiliatea şi modalitatea în care se va preveni extinderea infecţiei cu coronavirus este ca oamenii să rămână cât mai izolaţi, să evite aglomeraţiile şi să respecte măsurile impuse de autorităţi.

''Lansăm un slogan în această seară la Punctul de Întâlnire şi care va însoţi această emisiune pe tot parcursul acestei pandemii, acestei mari provocări pentru sănătatea oamenilor. Mesajul nostru, pe care îl lansăm în această seară şi pe care vă rog să îl difuzaţi la rândul vostru, este #staţiacasă''. Este cea mai bună formă de protecţie de coronavirus, care se răspândeşte în primul rând prin contact uman, prin nerespectarea regulilor de igienă. În momentul în care, cei mai importanţi specialişti pe plan mondial, dar şi cei pe plan naţional ne spun izolare, staţi acasă, la fel vă transmitem şi noi.

Staţi acasă, încercaţi să evitaţi aglomerările urbane. Încercaţi să evitaţi drumurile inutile, limitaţi-vă ieşirile din casă doar pentru nevoile stricte, de a merge la farmacie, la alte cumpărături. Încercaţi să le faceţi cât mai rapid, să păstraţi o distanţă faţă de orice persoană care este în proximitatea dumneavoastră. Protejaţi-vă familia, pe cei apropiaţi prin această decizie. Este un demers de raţionalitate! Dacă veţi sta acasă, îi veţi proteja pe cei apropiaţi dumneavoastră. Luaţi legătura prin telefon, prin toate mijloacele moderne de comunicare. Mesajul #staţiacasă devine cea mai serioasă armă împotriva coronavirusului. Nu avem un antidot medical, un vaccin, nu avem medicamente. Cea mai bună armă este #staţiacasă!”, a încheiat Radu Tudor.

Radu Tudor: ''Mesajul #staţiacasă devine cea mai serioasă armă împotriva coronavirusului!''

×
Subiecte în articol: radu tudor stati acasa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close