Antena 3 CNN Opinii Mihai Gâdea: Așa ceva nu credeam că am să văd vreodată! Mai ales în aceste zile!

Mihai Gâdea: Așa ceva nu credeam că am să văd vreodată! Mai ales în aceste zile!

Mihai Gâdea a comentat, luni, la Sinteza zilei, cazul căruțașului întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi în Tulcea.

Mihai Gâdea: Așa ceva nu credeam că am să văd vreodată! Mai ales în aceste zile!
Sursa foto: foto: captura Sinteza zilei
de Mihai Gâdea    |    08 Iun 2020   •   21:21

"Sunt convins că niciodată în România nu vor fi proteste pentru că un om este bătut de către polițiști. Nu cred din foarte multe motive - și nici nu mă aștept la asta. Și nici nu cred că ar fi bine să se întâmple asta în condițiile în care doar de așa ceva nu am avea nevoie.

Dar, întrebarea mea este alta: ce ar trebui să se întâmple dincolo de ceea ce s-a întâmplat, dincolo de subiectul principal de pe planetă, ca niște oameni ai legii să înțeleagă că nu pot călca în picioare, nu pot desfigura în bătaie un semen al lor", a spus Mihai Gâdea.

Un căruțas a fost întins pe jos și bătut de polițiști și jandarmi la Mihail Kogălniceanu, în Tulcea.

„Îl băgați în portbagaj?", se întreabă o femeie, martor la incident.

Imagini teribile au fost surprinse luni de dimineață în localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu, unde mai mulți agenți de poliție și jandarmi au culcat la pământ un căruțaș și l-au lovit cu picioarele.

 

"Nu vezi cum vorbește?", spune polițistul care ține o femeie imobilizată pe marginea unui drum de pământ, pe câmp. "Da, dar nu trebuia să dați în el!", replică femeia. "Ce vorbești mă!? Trebuia să oprească și să vorbească frumos!", se aude țipând un alt polițist. "Nu trebuia să dați cu spray!", spune femeia.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close