Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase nu vede cu ochi buni negocierile pentru formarea Guvernului Orban. Cine iese învingător după „bătălia de orgolii” de pe scena politică

Adrian Năstase nu vede cu ochi buni negocierile pentru formarea Guvernului Orban. Cine iese învingător după „bătălia de orgolii” de pe scena politică

Adrian Năstase nu vede cu ochi buni negocierile pentru formarea Guvernului Orban. Cine iese învingător după „bătălia de orgolii” de pe scena politică
17 Oct 2019   •   11:26

Fostul premier Adrian Năstase a vorbit, într-o intervenție telefonică la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, despre „bătălia de orgolii” de pe scena politică, ce poate arunca țara în criză.

”E o bătălie acum pentru a se instala un fel de CDR 2, o formulă guvernamentală care nu are elemente de consensualitate, de platformă politică. Situația riscă să devină mai rea decât era până acum. De aceea, imi e foarte greu să înțeleg de ce s-a dus această bătălie de orgolii pentru a fi dărâmat Guvernul Dăncilă. Singurul căruia îi poate beneficia această situație este Klaus Iohannis. El apare acum a fi artizanul jocului. Dar bătălia s-a transferat în Parlament”, a spus Adrian Năstase, la Antena 3.

Adrian Năstase nu vede cu ochi buni negocierile purtate la această oră între partide „atat de îndepărate ca opțiuni și viziune”. Mai mult, fostul premier susține că, chiar dacă un guvern s-ar forma în aceste condiții, nu va fi unul eficient. 

”E un joc pe care l-a pornit Klaus Iohannis și el ar trebui să plătească pentru haosul generat”, a mai spus Adrian Năstase.

Adrian Năstase a mai spus că, pentru PSD, intrarea în Opoziție este un lucru benefic, căci era nevoie de o perioadă în care partidul să se curețe de „microbi” și să ”strângă rândurile”.

Citește și:

Adrian Năstase, radiografie dură a clasei politice în pragul formării Guvernului Orban: „Suntem buni la dărâmat, mai puțin talentați la construit”

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close