Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu (PNL) despre demiterea lui Vlad Voiculescu: "Cineva arată că e incompetent"

Adriana Săftoiu (PNL) despre demiterea lui Vlad Voiculescu: "Cineva arată că e incompetent"

Adriana Săftoiu, membru marcant PNL, spune, despre situația evacuării pacienților de la Spitalul Foișor că "cineva arată că e incompetent" și că situația de vineri seara "a pus capac".

Adriana Săftoiu (PNL) despre demiterea lui Vlad Voiculescu: "Cineva arată că e incompetent"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    10 Apr 2021   •   01:08

Săftoiu a vorbit despre personaje care au ajuns să fie "autoseduse" de propria persoană.

Adriana Săftoiu a fost întrebată vineri noaptea, la Antena 3, dacă este real faptul că în PNL se cere demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Membrul PNL a avut un răspuns voalat.

"De data asta chiar pune capac, pur și simplu pune capac, cineva arată că e incompetent să managerieze o situație cu asemenea impact. Șocul vine din faptul că nu era ceva neanunțat. Înțeleg că a fost o decizie luată de Minister (Ministerul Sănătății - n.r.). Cum Dumnezeu să pui în aplicare așa ceva? Cum să scoți oamenii bolnavi, bătrâni, în pijamale?", a răspuns Săftoiu.

Aceasta este de părere că ceea ce se întâmplă în prezent "e un mix cu de toate foarte periculos pentru România: de indiferență, de incompetență, de ignoranță, de nepăsare. E ceva foarte grav, iar situația de la Foișor pune capac. Cineva ar trebui să îl ridice", notează Mediafax.

Adriana Săftoiu vorbește despre termenul de "efect de îngheț", folosit în comunicare, care are corespondent în situația actuală din Sănătate: „Atunci când ai înghețat în propriul tău proiect și, de obicei, când se întâmplă acest lucru, când ai înghețat în propriul tîu proiect ajungi exact în situații ca în cazul Foișor”.

În plus, Săftoiu vorbește despre personale care sunt „autoseduse” de propria persoană, element pe care l-a constatat în politică și care duce la dezastre „și personale, și naționale.

"Am sentimentul că ne confruntăm cu câteva personaje politice care sunt autoseduse", spune liberalul.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close