Antena 3 CNN Politică Alfred Simonis, despre schimbarea privind numărul de teste: Românii s-au săturat de minciuni. Guvernul are zero credibilitate

Alfred Simonis, despre schimbarea privind numărul de teste: Românii s-au săturat de minciuni. Guvernul are zero credibilitate

Şeful grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, susține că Guvenrul PNL are "zero credibilitate" fiindcă românii s-au săturat de minciunile lor.

Alfred Simonis, despre schimbarea privind numărul de teste: Românii s-au săturat de minciuni. Guvernul are zero credibilitate
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2020   •   18:40

Alfred Simonis face referire la infomația apărută în presă legată de numărul de teste efectuate. Dacă la ora prânzului au fost raportate aproape 1.900 de teste, peste doar două ore s-a revenit și numărul acestora a crescut la peste 12.000. "Cum să vă mai creadă cineva??!", a spus Simonis.

"De asta nu vă mai cred românii! Pentru că s-au săturat de minciunile voastre! Pentru că acest guvern în care se bea și se fumează are zero credibilitate!

Manipulatorii jalnici de la guvern și-au dat arama pe față! Cele sub 1.900 de teste anunțate la ora 13.00 erau de fapt peste 12.000 la ora 15.00. De 6 ori mai mult!!! Cum să vă mai creadă cineva??!

Somez guvernul să prezinte imediat componența Grupului de Comunicare Strategică! Oamenii au dreptul să știe cine se joacă cu viețile lor!", a scris Alfred Simonis pe Facebook.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close