Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Va urma noaptea cuţitelor lungi în PSD pentru Victor Ponta

Alina Gorghiu: Va urma noaptea cuţitelor lungi în PSD pentru Victor Ponta

Alina Gorghiu: Va urma noaptea cuţitelor lungi în PSD pentru Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2015   •   17:41

Liberalii par că aşteaptă ca Victor Ponta să primească lovitura de graţie chiar din partea PSD. Alina Gorghiu a declarat, astăzi, la RFI, că este sigură că Victor Ponta va avea parte, cât de curând, de o noapte a cuţitelor lungi din partea colegilor.

"Problema sa juridică din păcate este ca o operaţie la un picior greşit, pentru că pe cetăţeni şi pe partenerii noştri internaţionali, inclusiv pe noi, ca Opoziţie, ne preocupă prea puţin dacă domnul Ponta mai este sau nu preşedinte al PSD-ului. Problema reală este dacă domnia sa continuă sau nu să fie prim-ministru al României", a declarat Alina Gorghiu.

"Cu siguranţă, va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui", a adăugat Gorghiu.

"Speranţa mea este că acest Guvern are o viaţă foarte scurtă. N-aş vrea să fac acum apel la o dată şi vă spun septembrie, octombrie, sfârşitul lunii august, nu ştiu, dar am convingerea că premierul Ponta este pe ultima sută de metri în privinţa carierei sale de prim-ministru", a mai spus co-preşedintele PNL.

Informaţiile au fost prezentate şi comentate în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close