Antena 3 CNN Politică Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora, înainte de CEx-ul PSD în care riscă să fie suspendat

Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora, înainte de CEx-ul PSD în care riscă să fie suspendat

Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora, înainte de CEx-ul PSD în care riscă să fie suspendat
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Dec 2019   •   15:11

Niculae Bădălău a declarat, înainte de CEx-ul PSD în care va fi tras la răspundere pentru declarațiile sale privind Diaspora, că regretă contextul și formularea nefericită și dorește să ”ceară scuze” românilor pe care i-a jignit.

Liderul PSD Giurgiu a intrat în vizorul noii conduceri a partidului după ce a declarat că doar câteva sute de mii de români din diaspora trăiesc cu forme legale, restul fiind ”fete duse de ăștia în străinătate”, cu referire la prostituate.

"Aș începe din nou să îmi cer scuze pentru acele declarații. Regret contextul și formularea nefericită. E clar că eu nu gândesc așa, cine ma cunoaște știe asta. Eu prețuiesc toți românii. Eu am spus ce aveam de spus și îmi cer scuze", a declarat Bădălău.

Întrebat dacă ar trebui să facă un pas în spate din conducerea partidului, el a spus: "Respect decizia colegilor din CExN, accept decizia colegilor din CExN".

Citește și: Niculae Bădălău, mesaj disprețuitor la adresa diasporei: „700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc ăștia

CEx incendiar pentru mai mulți lideri PSD

Social democraţii se reunesc la ora 15.00 în primul CEX de la instalarea noii conduceri interimare, iar ordinea de zi este incendiară. Liderii PSD trebuie să tranşeze problema preşedinţilor de filiale de la Giurgiu, Cluj şi de la Vaslui care au avut mai multe derapaje în ultima perioadă. Lui Niculae Bădălau i se cere să se retraga din conducerea interimara, după declaraţiile jignitoare la adresa româncelor care lucrează în străinătate. 

Voci din vârful partidului PSD susțin că Niculae Bădălău a ales în mod intenționat să aibă un discurs politic care jignește româncele din străinătate, pentru a prejudicia și mai mult imaginea partidului, motivul fiind frustrarea de a nu fi ales secretar general al PSD.

De aceeaşi soartă ar putea avea parte şi Liviu Alexa, liderul de la Cluj şi Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui. Primul a jignit IT-iştii într-un filmulet postat pe Facebook, iar al doilea l-a făcut "tembel" pe un bărbat nemulţumit de guvernarea PSD.

Citește și: Scandal uriaș pe scena politică! Organizația județeană a PSD Brașov cere excluderea lui Niculae Bădălău

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close