Antena 3 CNN Politică Bombă: Iohannis ar putea pierde alegerile din cauza acestui gest. Cristoiu: "Vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, 'Doi și-un sfert' și de la Armată..."

Bombă: Iohannis ar putea pierde alegerile din cauza acestui gest. Cristoiu: "Vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, 'Doi și-un sfert' și de la Armată..."

Bombă: Iohannis ar putea pierde alegerile din cauza acestui gest. Cristoiu: "Vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, 'Doi și-un sfert' și de la Armată..."
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
18 Oct 2019   •   18:26

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, vineri, la Antena 3, că guvernul lui Ludovic Orban va trece de votul Parlamentului pentru că altfel Klaus Iohannis ar putea pierde alegerile prezidențiale.

"Marți, după consultări, Klaus Iohannis a dat unei persoane numite Ludovic Orban mandatul de a face majoritate. Klaus Iohannis trebuia să se limiteze și din punct de vedere constituțional și politic, nu să-l cheme la Cotroceni, și să spună 's-a oferit domnul Ludovic Orban, i-am dat mandat, îi urez succes, la revedere, mă duc la Sibiu'.

Nu,domnul Klaus Iohannis l-a chemat, într-o premieră absolută post-decembristă, la Cotroceni. Prin aceasta, ca și în cazul moțiunii de cenzură, Klaus Iohannis și-a asumat public trecerea acestui guvern. Dacă nu trece, Klaus Iohannis pierde alegerile. Dacă pierde alegerile, vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, 'Doi și-un sfert' și de la Armată își pierd posturile, pentru că ei sunt legați de domnul Iohannis", a explicat Ion Cristoiu, la Ediția specială moderată de Cătălina Porumbel.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close