Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu lansează bomba. Candidatură sigură la prezidențiale, posibilă alianță cu Pro România

Călin Popescu Tăriceanu lansează bomba. Candidatură sigură la prezidențiale, posibilă alianță cu Pro România

Călin Popescu Tăriceanu lansează bomba. Candidatură sigură la prezidențiale, posibilă alianță cu Pro România
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Iul 2019   •   22:15

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a anunțat că este decis să candideze la alegerile prezidențiale, cu sau fără sprijinul coaliției de guvernare.

Liderul politic nu exclude o altă alianță pentru prezidențiale, unul dintre potențialii parteneri fiind partidul lui Victor Ponta.

Președintele Senatului consideră însă că multiple candidaturi din cadrul alianței PSD-ALDE va duce la slăbirea coeziunii alianței de guvernare.

”Fără doar și poate. Împreună cu colegii mei am analizat acest lucru și mă îndrept spre o candidatură. Dar ar fi mult mai util să aibă o susținere cât mai largă. Din partea coaliției PSD-ALDE sau chiar mai mult. Dacă nu vom reuși acest lucru, vom vedea dacă pot împreună cu colegii mei să găsim altă formulă de alianță care să ne crească șansele. Poate să însemne Pro România, da. Convingerea mea este că dacă vom merge cu mai mulți candidați, riscurile legate de a nu ajunge în turul doi sunt foarte mari. Candidaturile separate, dacă vom hotărî așa, pot aduce într-o campanie o anumită stare de tensiune. Și nu cred că ar ieși mai întărită coaliția noastră în noiembrie” a spus Călin Popescu Tăriceanu, în exclusivitate la ”Ediție specială” cu Mihai Gâdea și Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close