Antena 3 CNN Politică Ce a vrut să transmită, de fapt, Klaus Iohannis în conferința de presă

Ce a vrut să transmită, de fapt, Klaus Iohannis în conferința de presă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3, principalele mesaje pe care președintele Klaus Iohannis a dorit să le transmită în conferința de presă organizată la Palatul Cotroceni. Potrivit acestuia, șeful statului a dorit să dea un ultim tun mediatic în favoarea partidului său, PNL, cu puțin timp înainte de alegerile locale de duminică.

Ce a vrut să transmită, de fapt, Klaus Iohannis în conferința de presă
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    23 Sep 2020   •   19:05

"A fost ultimul tun mediatic pe care l-a dat, ultima lovitură de tun mediatic pe care președintele o dă pentru PNL înaintea scrutinului de duminică. Deci, beneficiind de popularitatea sa de încrederea pe care o are, că e totuși la cote ridicate, președintele a ieșit într-o conferință de presă tipică unei campanii electorale pentru partidul domniei sale aflat acum la guvernare.

În rest nu au existat alte mesaje decât acela cu Secția Specială, din mare nefericire, pentru că știți foarte bine că CSM-ul și Înalta Curte au recomandat menținerea acesteia. Faptul că cineva a trecut-o în MCV și se dorește anularea ei nu e un fapt pozitiv deloc", a spus Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică în emisiunea 'Decisiv", moderată de Cătălina Porumbel.

 

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close