Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Asta e marea greșeală a doamnei Dăncilă, mereu a avut sfătuitori din afara partidului

Marcel Ciolacu: Asta e marea greșeală a doamnei Dăncilă, mereu a avut sfătuitori din afara partidului

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, arată că relațiile cu fostul lider al partidului, Viorica Dăncilă, sunt practic înghețate. Ciolacu susține că Viorica Dăncilă are influențe din afara PSD, iar când lansează atacuri la adresa colegilor acest lucru se vede.

Marcel Ciolacu: Asta e marea greșeală a doamnei Dăncilă, mereu a avut sfătuitori din afara partidului
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    31 Mai 2020   •   23:16

"Relația este una rece. Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment. Sunt mai multe elemente care au condus la acest lucru. În primul rând, reacția la acel atac din partea președintelui Iohannis, un atac care m-a afectat, dar şi familia mea a fost afectată de acel atac. A fost un atac politic, un atac sub orice limită a unui preşedinte de ţară europeană.

Viorica Dăncilă a lansat, atunci, un atac necolegial, un atac care părea venit cu influențe externe partidului. Asta a fost marea greșeală a doamnei Dăncilă, mereu a avut sfătuitori din afara partidului”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Marcel Ciolacu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close