Antena 3 CNN Politică Codul Fiscal, motiv de scandal între PNL şi PSD

Codul Fiscal, motiv de scandal între PNL şi PSD

Codul Fiscal, motiv de scandal între PNL şi PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2015   •   10:15

Liderii coaliţiei de la guvernare se reunesc astăzi în şedinţă pentru a stabili ce variantă este cea mai potrivită pentru trecerea prin Parlament a noului cod fiscal. Între timp, schimbul de replici între opoziţie şi putere a devenit tot mai dur. 

 
Preşedintele Klaus Iohannis este responsabil pentru ce se va întîmpla mai departe cu noul Cod Fiscal, după ce a întors proiectul de lege în Parlament, spune coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.
 
Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, spune că este o uriaşă farsă politică jocul liberalilor care, deşi au votat în Parlament codul fiscal, acum îl contestă. Social-democraţii acuză faptul că, la momentul votului, liberalii ştiau că există argumente că economia poate susţine relaxarea fiscală.
 
În replică, liberalii spun că la momentul adoptării votării codului fiscal, guvernul nu luase încă măsuri populiste de majorări de venituri. 
 
Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că actualul PNL-PDL este cel mai neserios şi neprofesionist partid din ultimii 25 ani. Liberalii cer dezbateri parlamentare şi vor ca premierul să vină în plenul reunit pentru explicaţii privind prevederile din Codul fiscal.
 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close