Antena 3 CNN Politică Cum a fost surprins preşedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fără mască - GALERIE FOTO

Cum a fost surprins preşedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fără mască - GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins fără mască de protecţie, la summitul UE de la Bruxelles, în timp ce se află în interior şi stă de vorbă cu alţi demnitari care se protejează de coronavirus.

Cum a fost surprins preşedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fără mască - GALERIE FOTO
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    21 Iul 2020   •   14:30

Dacă la anunţurile, declaraţiile şi conferinţele de presă de la Palatul Cotroceni preşedintele ne-a obişnuit să apară cu masca pe faţă, de data aceasta Iohannis a fost fotografiat fără mască.

Pozele cu şeful statului român fără mască, în interior, în timp ce vorbeşte cu alţi oficiali au fost postate luni, pe site-ul Consiliului European. Acolo, Klaus Iohannis apare alături de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care are mască şi alţi demnitari, de asemenea, cu mască.

Preşedintele Klaus Iohannis spune adesea, în conferinţele sale, ca românii să respecte cele trei reguli esenţiale recomandate de medici în acestă perioadă de pandemie de coronavirus: masca, distanţa fizică şi igiena mâinilor.

Klaus Iohannis, fără mască printre liderii EU

×
Subiecte în articol: mască Bruxelles coronavirus Klaus Iohannis
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close