Antena 3 CNN Politică Dan Bittman îi ia apărarea senatoarei Diana Şoşoacă: "Dacă mai aveam 20 ca ea, eram Suedia, nu România"

Dan Bittman îi ia apărarea senatoarei Diana Şoşoacă: "Dacă mai aveam 20 ca ea, eram Suedia, nu România"

Dan Bittman a sărit în apărarea senatoarei Diana Şoşoacă, după ce aceasta a fost exclusă din partidul AUR, şi a explicat că "dacă aveam 20 ca ea, eram Suedia, nu România".

Dan Bittman îi ia apărarea senatoarei Diana Şoşoacă: "Dacă mai aveam 20 ca ea, eram Suedia, nu România"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    02 Mar 2021   •   18:55

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu, Dan Bittman a lăudat-o pe Diana Şoşoacă şi s-a referit la ea ca la un "semnal de trezire" pentru românii care şi-au uitat drepturile.

"Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot", a declarat Dan Bittman.

Cântăreţul a precizat că senatoarea dată afară din partidul AUR se luptă pentru "drepturile" românilor care au uitat că au aceste drepturi.

"Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprimă. Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii.

Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apără legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidenţiale – pentru că preşedintele încalcă legea în fiecare zi", a mai spus Bittman.

De asemenea, artistul a spus că o consideră pe Diana Şoşoacă "un adevărat avocat al poporului".

"Alţii dau cu invective în ea pentru că e pe interese, întreaga presa e pe interes, e plătita… presa liberă e o poveste. Fără îndoială, Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partidul ei nu au ştiut să renunţe la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia menţinută, pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invităm şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată", a mai declarat Dan Bittman.

Dan Bittman: sunt somer, vreau sa muncesc!!!

Dan Bittman: dacă am avea 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă am fi departe, am trai cu toții mai bine!!!

Posted by Adriana Bahmuteanu on Wednesday, 24 February 2021

×
Subiecte în articol: Dan Bittman Diana Şoşoacă
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close