Antena 3 CNN Politică Daniel Fenechiu, senator PNL: Poate cineva să se plângă de democrația pură? Alegerea în două tururi dă un primar reprezentativ

Daniel Fenechiu, senator PNL: Poate cineva să se plângă de democrația pură? Alegerea în două tururi dă un primar reprezentativ

PNL este în parametrii relației pe care o are cu electoratul din Romania, pe care l-a anunțat că organizarea alegerilor anticipate reprezintă o prioritate, astfel ca România să poată avea un guvern stabil și o majoritate care să rezolve toate acele probleme pe care PSD nu le-a putut rezolva, a declarat senatorul PNL Daniel Fenechiu, la Antena 3.

Daniel Fenechiu, senator PNL: Poate cineva să se plângă de democrația pură? Alegerea în două tururi dă un primar reprezentativ
Sursa foto: Foto captura Antena 3
29 Ian 2020   •   11:58

Senatorul PNL a explicat că, în momentul de față, situația politică din România poate lua trei direcții, în contextul depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, după asumarea răspunderii pe alegerile pe două tururi de scrutin.

„În momentul de față există trei ipoteze: prima, este aceea în care trece moțiunea de cenzură, situație în care pică Guvernul. Și nu o să avem alegeri în două tururi, dar există posibilitatea să avem alegeri anticipate.

Mai există ipoteza în care pică guvernul și o să avem alegeri anticipate. Există și ipoteza în care pică moțiunea și e cât se poate de clar că în momentul acela e greu să mai avem anticipate”, a spus senatorul PNL, Daniel Fenechiu.

”Eu cunosc retorica PSD cu schimbarea regulilor în timpul jocului. Imi amintesc însă că proiectul de alegeri în două tururi este un proiect pe care l-am avut de la începutul legislaturii 2016-2020. E o miză foarte importantă! Poate cineva să se plângă de democrația pură? Alegerea în două tururi dă un primar reprezentativ”, a mai spus acesta.


 

×
Subiecte în articol: daniel fenechiu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close