Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu: „Când e o pandemie, tu să te joci în țara ta politic? Așa ceva nu se poate”

Daniel Ionașcu: „Când e o pandemie, tu să te joci în țara ta politic? Așa ceva nu se poate”

Daniel Ionașcu, președinte executiv PPU- SL, a reacționat după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului.

Daniel Ionașcu: „Când e o pandemie, tu să te joci în țara ta politic? Așa ceva nu se poate”
de S.T.    |    12 Mar 2020   •   16:41

„Mă rog la Dumnezeu să ieșim din această imensă criză în care pare că ne afundam din ce în ce mai mult și nu știu de ce parcă și cu voința noastră”, a spus Ionașcu.

Întrebat de ce crede că a ales acum Florin Cîțu să își depună mandatul, Daniel Ionașcu a spus: „Nu cred că există român să nu înțeleagă de ce și că domnul Cîțu niciodată în ar trebui să fie premier”.

Ionașcu se teme pentru ceea ce poate să urmeze în România. „Suntem absolut iresponsabili și nu ne dăm seama de ce putem genera. Atunci când este o pandemie, tu să te joci în țara ta politic e dincolo de orice discurs politic. Așa ceva nu se poate.

Nu sunt oamenii potriviți la locurile potrivite”, a spus Daniel Ionașcu, joi, la Antena 3.

Daniel Ionașcu: „Când e o pandemie, tu să te joci în țara ta politic? Așa ceva nu se poate”

Daniel Ionașcu: Cu toată priceperea mea mă declar voluntar pentru a ieși din această criză

„Nimeni nu ne poate salva acum, decât cel ce ne-a creat și ne-a dat viața. Atunci când vom fi uniți, responsabili, atunci când ei nu pot noi trebuie să venim toți împreună. Nu virusul e puternic, ci dezbinările.

Chem românii care simt ceva pentru țara lor să facem voluntariate peste tot pe unde e nevoie. Aștept pe oricine să mă cheme și mă voi duce”, a mai spus Ionașcu.

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premir desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00.

Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis a luat act de decizie și va susține o declarație de presă joi.

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close