Antena 3 CNN Politică De ce a fost aleasă, de fapt, Ramona Mănescu pentru funcția de ministru de externe. Nu de la Tăriceanu a venit recomandarea!

De ce a fost aleasă, de fapt, Ramona Mănescu pentru funcția de ministru de externe. Nu de la Tăriceanu a venit recomandarea!

De ce a fost aleasă, de fapt, Ramona Mănescu pentru funcția de ministru de externe. Nu de la Tăriceanu a venit recomandarea!
Sursa foto: foto: presidency.ro
24 Iul 2019   •   19:24

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a explicat, miercuri, la "Punctul de Întâlnire", care au fost motivele alegerii Ramonei Mănescu pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe.

"Ramona Mănescu a avut în Parlamentul European poziții legate de diplomația externă. De pildă, în 2013, când am vizitat ca ministru al economiei Orientul Apropiat am fost însoțit de Ramona Mănescu, care era din partea Parlamentului European în grupurile diplomatice care lucrau cu această zonă a lumii.

În poziția pe care a avut-o, Ramona Mănescu a avut contacte cu diplomația de rang înalt a Europei, așadar are un exercițiu în această zonă. Am ales pe cineva care e familiarizat cu acest domeniu.

Chiar eu am recomandat-o, pentru că întâlnirea aceea ALDE care a desemnat-o a fost condusă de mine", a spus Varujan Vosganian.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close