Antena 3 CNN Politică Doamnele sexy ale politicii. Cum s-au făcut remarcate cele care conduc Mişcarea Populară

Doamnele sexy ale politicii. Cum s-au făcut remarcate cele care conduc Mişcarea Populară

Doamnele sexy ale politicii. Cum s-au făcut remarcate cele care conduc Mişcarea Populară
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Iul 2013   •   11:46

Mişcarea Populară şi-a desemnat coordonatorii filialelor judeţene, iar din listă nu lipsesc doamne şi domnişoare care s-au făcut remarcate, însă nu prin activităţile politice.

Spre exemplu, Elenina Nicuţ s-a făcut remarcată încă de la prima „ieşire la cafea" a membrilor Mişcării Populare cu preşedintele Traian Băsescu. Atunci, mai mulţi fani ai preşedintelui s-au plâns de prezenţa ei şi au amintit un mesaj injurios pus pe Facebook înaintea alegerilor de anul trecut.

Elenina Nicuţ despre Traian Băsescu:
 
„O capodoperă. Îmi recunosc simpatia pentru el, de altfel declarată în nenumărate rânduri. Mă uitam la el şi întrebam cum pot unii oameni să-l urască atât de tare. E singurul care râde cu gura până la urechi, mai mult decât îmi reuşeşte mie".
Sursa: ampress.ro


Elenina Nicuţ pe Facebook, decembrie 2012:
 
„De azi înainte mai stau la discuţii în contradictoriu, cu argumente, evident, numai cu cei care fac ceva şi în concret, nu doar freacă tastele pe Facebook. Pentru restul, un anticipat şi răcoros: vă *** în gură! Mulţumesc pentru înţelegere".
Sursa: ampress.ro

O altă reprezentantă a sexului frumos care va conduce o filială a PMP este Laura Bota, fostă şefă a Organizaţiei Municipale PDL Satu Mare. Laura Bota s-a remarcat printr-o serie de fotografii provocatoare postate pe Facebook şi declara că exemplul său în politică este Elena Udrea.

Laura Bota despre Elena Udrea:
 
„Se promovează într-adevăr un exterior şi un aspect fizic plăcut. Este într-adevăr un atu. Mulţi nu vor să recunoască, dar impactul vizual este cel care te recomandă. Singura de la care pot să iau un exemplu este doamna ministru Elena Udrea."
Sursa: ampress.ro

Laura Bota a fost implicată şi într-un scandal de corupţie alături de soţul ei, comisarul de poliţie Adrian Bota. De altfel, în dosarul respectiv Adrian Bota a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

Potrivit ancheteonline.ro, dosarul privea achiziţionarea ilegală a unor cabinete medicale în favoarea Laurei Bota care, iniţial, a fost şi ea inculpată în dosar pentru fals si uz de fals.




 

 
 
 
 
 
 
 

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close