Antena 3 CNN Politică Dragnea: Întregul PSD îl sprijină pe Ponta să rămână premier

Dragnea: Întregul PSD îl sprijină pe Ponta să rămână premier

Dragnea: Întregul PSD îl sprijină pe Ponta să rămână premier
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Iul 2015   •   21:11
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că partidul îl va sprijini în unanimitate pe Victor Ponta să rămână premier, aşa cum s-a decis la ședința Comitetului Executiv Național.
 
O altă concluzie a acestui Comitet Executiv Național "a fost menținerea actului de guvernare, participarea la guvernare. Toți am hotărât, în frunte cu mine, să facem tot ce ne stă în putință ca Victor Ponta să se simtă asigurat și sprijinit de un partid unit și puternic. Victor Ponta va fi sprijinit de mine să rămână prim-ministru în Guvernul României, va fi sprijinit de toți membrii de partid", a declarat noul şef interimar al PSD, Liviu Dragnea.
 
Totodată, Dragnea l-a asigurat pe Gabriel Oprea că va avea în continuare sprijinul PSD, iar celor de la ALDE le-a transmis că PSD rămâne acelaşi partener.
 
"Îl asigur și pe domnul Gabriel Oprea, președintele UNPR, și pe colegii de la UNPR de dorința noastră de colaborare onestă, cinstită pe care am și prestat-o până acum. De asemenea, colegilor de la ALDE le transmitem la fel că PSD a rămas același partener corect și loial și împreună cred că putem asigura o guvernare pentru această țară care să mențină dezvoltarea economică de până acum", a spus președintele interimar al PSD.

Liviu Dragnea a fost ales şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, obţinând 65 de voturi "pentru" şi 18 "împotrivă", în timp ce două voturi au fost anulate.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta sprijin
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close