Antena 3 CNN Politică Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la şefia PSD?

Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la şefia PSD?

Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la şefia PSD?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   18:25

Liviu Dragnea a declarat, marţi, că decizia sa de a candida la şefia interimară a partidului este dorită de o majoritate, dar a spus că nu ştie dacă Victor Ponta îl va vota sau nu pe el.

 
"Nu ştiu cu cineva va vota Victor Ponta mâine. Eu cred că Victor sa vota şi cu sufletul, şi raţional. Dar cred că Victor se va gândi foarte mult la binele partidului şi la perioada imediat următoare", a spus Liviu Dragnea, marţi, în exclusivitate, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Întrebat dacă Ponta i-a cerut cumva să nu candideze la şefia interimară a partidului, având în vedere că premierul a prezentat-o ca "urmaşă" a sa pe Rovana Plumb, Dragnea a negat acest lucru.
 
Mai mult, "nu există tabere în PSD. Victor Ponta a spus că va lucra cu oricare dintre cei care va fi numit mâine să preia atribuţiile interimare", susţine Dragnea.
 
În ceea ce priveşte decizia sa de a candida la şefia interimară a partidului, coordonatorul politic al PSD spune că se simte susţinut de o majoritate din partid.
 
"Am ajuns la concluzia că decizia de a cere mâine un vot un de încredere este dorită de o majoritate solidă", a mai spus Dragnea, la Antena 3.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close