Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Eu scriam din arest că am fost arestată pe baza unor declaraţii şi violatorii erau liberi din martie

Elena Udrea: Eu scriam din arest că am fost arestată pe baza unor declaraţii şi violatorii erau liberi din martie

Elena Udrea: Eu scriam din arest că am fost arestată pe baza unor declaraţii şi violatorii erau liberi din martie
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Iul 2015   •   10:22

Elena Udrea s-a prezentat, ca în fiecare marţi şi vineri, la secţia de Poliţie, fiind în continuare sub control judiciar. 

 
Fostul ministru a comentat, la ieşirea din secţie, cazul fetei violate la Vaslui şi a explicat că este foarte multă ipocrizie în această poveste. 
 
"Este o mare ipocrizie a celor care au reacţionat acum. Violatorii sunt liberi încă din martie. Când eu scriam din arest, din martie, că eu sunt arestată pe baza unor declaraţii nesusţinte de probe iar violatorii aceia sunt liberi, deşi au violat o tânără, nimeni nu a reacţionat. Acum există această reacţie. Sigur, modul în care este văzută astăzi politica penală sau viziunea pentru care astăzi se fac arestări preventive duce la astfel de aberaţii."
 
Udrea a opinat că este o situaţie aberantă şi că, cel mai probabil, tânăra va trece foarte greu peste acest episod.
 
"Nu ştiu cum va trece tânăra peste acest episod. Pentru o societate civilizată şi educată, astfel de fapte sunt şocante. Îi va fi foarte greu." 
 
Întrebată dacă zvonurile legate de faptul că s-ar pregăti de nuntă sunt reale, Elena Udrea s-a abţinut de la comentarii, lăsând să se înţeleagă că nu poate fi vorba de aşa ceva.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea arest viol violatori
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close