Antena 3 CNN Politică Explozie de vize de flotant lângă casa lui Ludovic Orban. Unde ”locuiesc” 140 de persoane

Explozie de vize de flotant lângă casa lui Ludovic Orban. Unde ”locuiesc” 140 de persoane

În comuna Dobroești, localitatea unde premierul Ludovic Orban își are domiciliul, a explodat numărul de vize de flotant înaintea alegerilor locale.

Explozie de vize de flotant lângă casa lui Ludovic Orban. Unde ”locuiesc” 140 de persoane
de Laura Dinu    |    24 Sep 2020   •   13:45

140 de persoane au solicitat și au primit viză de flotant în ultimele 60 de zile în localitatea Dobroești. Cu alte cuvinte, 140 de persoane au drept de vot la alegerile locale de duminică, 27 septrembrie. 

Jurnaliștii Antena 3 au făcut investigații cu privire la reședința celor 140 de persoane. Ce au descoperit aceștia este cel puțin ciudat. 35 dintre ei locuiesc, în acte, la 3 locuințe care aparțin unui candidat PNL la Consiliul Local din Dobroești. 

18 persoane locuiesc într-o garsonieră

Mai mult decât atât, 18 dintre aceștia locuiesc, în acte, într-o garsonieră de doar câțiva metri pătrați, 14 într-un apartament și 3 într-un alt apartament. 

În condițiile în care și în Dobroești se anunță o luptă strânsă pentru fotoliul de primar, aceste 140 de voturi date unui singur candidat ar putea înclina serios balanța, având în vedere că, în anul 2016, actualul primar din comună a câștigat alegerile cu doar 100 de voturi în plus față de contracandidat. 

Rămâne de văzut dacă celelalte partide vor sesiza poliția în acest caz, pentru fraudă electorală. 

×
Subiecte în articol: dobroesti viza flotant
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close