Antena 3 CNN Politică Scandal sângeros la sediul PSD din București. Polițiștii au găsit o femeie dezbrăcată și plină de sânge

Scandal sângeros la sediul PSD din București. Polițiștii au găsit o femeie dezbrăcată și plină de sânge

O femeie, angajată în Departamentul de Monitorizare al PSD, a venit, în această după-amiază, îmbrăcată în pijamale, la sediul PSD de pe bulevardul Kiseleff din București și a început să facă scandal. Femeia a spart un geam, iar apoi a început să se taie.

Scandal sângeros la sediul PSD din București. Polițiștii au găsit o femeie dezbrăcată și plină de sânge
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    09 Noi 2020   •   20:21

Totul s-a întâmplat, în această după-amiază, atunci când angajata a venit la sediul PSD îmbrăcată în pijamale. Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi suferit o cădere nervoasă.

În sediul PSD, aceasta a început să facă scandal și să spargă obiectele dintr-un birou, iar la un moment dat a spart un geam și și-a tăiat inițial părul, iar apoi s-a tăiat la o mână.

Colegii săi au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit polițiștii, dar și un echipaj medical.

Femeia a fost găsită de polițiști dezbrăcată, fiind imobilizată și predată echipajului medical pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Aceasta va fi transportată la spital pentru a fi consultată.

Scandal la sediul PSD, o femeie a distrus un birou și s-a tăiat

"Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la  faptul că o femeie, de 32 de ani,  se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

 La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

 A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.

 La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-o informare a Poliției.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close