Antena 3 CNN Politică Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"

Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"

Senatorul PSD Gabriela Firea i-a cerut ministrului Mediului, joi, de Ziua Pământului, să dea mai mult informaţii despre campania Vinerea verde, spunând că nu există date concrete despre acest proiect.

Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   13:01

"Câteva întrebări, de la tribuna Senatului, pentru ministrul Mediului, de Ziua Pământului

În fiecare an, în ziua de 22 aprilie, se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi interesul tuturor față de protectia mediului.

În anul 2009, ONU a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde", a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina de Facebook, unde a ataşat şi un clip video cu întrebările.

"Aţi lansat, domnule ministru, campania Vinerea verde, dedicată reducerii poluării. Ministerul Mediului nu a precizat alte informaţii despre derularea concretă a acestei campanii. Nimeni nu ştie cum se aderă la proiect. 

Aşadar, vă solicit să spuneţi cum se implementează campania la nivel naţional şi dacă există vreun buget pentru această campanie", i-a solicitat senatorul PSD Gabriela Firea, joi, ministrului Mediului, Tanczos Barna.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Vinerea Verde
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close