Antena 3 CNN Politică Florentin Pandele despre CTP: ”Cine-i dă dreptul acestui individ să ne jignească tot timpul? Îmi este silă de el”

Florentin Pandele despre CTP: ”Cine-i dă dreptul acestui individ să ne jignească tot timpul? Îmi este silă de el”

Continuă reacțiile la comentariile făcute de Cristian Tudor Popescu despre Patriarhul Daniel și românii care se închină la moaște. Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a răspuns dur: "Îmi este silă și scârbă de el!"

Florentin Pandele despre CTP: ”Cine-i dă dreptul acestui individ să ne jignească tot timpul? Îmi este silă de el”
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    30 Oct 2020   •   21:15

O reacție dura la declarațiile făcute de Cristian Tudor Popescu despre Patriarhul Daniel și românii care se închină la moaște, a venit vineri seara de la Florentin Pandele. Primarul orașului Voluntari a fost tranșant: "Îmi este silă și scârbă de el!"

"L-am ascultat și eu pe torționarul verbal. Cel care ne numește vite pe noi, credincioșii ortodocși. Acest om care vorbește cu atâta ura, el da sentințe. Este violent verbal față de toată lumea. El își permite orice", a spus Pandele într-o intervenție telefonică la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

"Aș vrea să îl jignesc dar mi-e că se supără cineva din familie. Am o dorința să îl jignesc. Sunt un creștin ortodox practicant numai de 10 ani de când m-am căsătorit cu Gabi Firea. Dacă se întâmpla să fie înainte de acum 10 ani, ce era la gura mea acum, nu îl spală nici Dunărea.

Cine-i dă dreptul acestui individ să ne jignească tot timpul? Cine îi da dreptul acestui individ să îi jignească pe cei 8000-10000 de pelerini care pleacă din Voluntari organizat?"

Cristian Tudor Popescu a criticat Biserica Ortodoxă pentru organizarea pelerinajului la Sfintele Moaște ale Sf. Dumitru, în această săptămâna: "Îmi arată și mie un creștin înțelept unde zice Iisus să te închini la moaște?"

Florentin Pandele: "De ce trebuie tu să mă jignești? De ce trebuie tu să sădești ură și dezbinare, într-un moment în care suntem atât de amărâți?"

Pandele a explicat: "Eu merg la sfintele moaște și mă rog la bunul Dumnezeu pentru că moaștele respective resprezintă un creștin iubitor de Hristos, temător de Dumnezeu, care a avut o viață curată"

"Îmi este silă și scârbă de el", a declarat primarul Voluntariului într-un moment de supărare.

"De ce trebuie tu să mă jignești? De ce trebuie tu să sădești ură și dezbinare, într-un moment în care suntem atât de amărâți. În care suntem ținuți în casă, în care copiii noștri nu mai merg la școală, în care copii învață online, în care români nu mai au locuri de muncă, în care ne așteaptă alegeri? (...) De ce trebuie să se distrugă în mine și în tineri acest simțământ de patriotism național?"

×
Subiecte în articol: florentin pandele ctp pelerini moaste
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close