Antena 3 CNN Politică Conflict uriaș între oamenii lui Ludovic Orban și Florin Cîțu

Conflict uriaș între oamenii lui Ludovic Orban și Florin Cîțu

PNL stă pe un butoi cu pulbere. Conflictul dintre oamenii lui Orban şi Florin Cîţu este tot mai puternic. Surse din partid spun că s-ar putea organiza un congres chiar în primăvară. Orban vrea să iși securizeze postul de președinte al PNL și trage cât mai mult ca filialele din țară să îl susțină.

Conflict uriaș între oamenii lui Ludovic Orban și Florin Cîțu
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    06 Ian 2021   •   13:10

 

Liberalii vor avea un an greu din punct de vedere politic, dar mai ales al viitorului PNL, pentru că surse liberale spun ca s-ar putea organiza un congres ori în primăvară, mai devreme, din cauza tensiunilor din partid, ori la termen, în iulie.

Tensiunile din PNL nu au incetat nici dupa ce fostul premier, Ludovic Orban, a încercat să îi mulțumească pe cei mai aprigi critici cu funcții politice pentru cei apropiați lor. Oamenii apropiați de Orban sunt în război verbal cu Cîțu, ultimul scandal public este cel în care Ciprian Ciucu, primarul de la sectorul 6, spune că Nicușor Dan nu îi mai răspunde la telefon.

În urmă cu ceva vreme, chiar și actualul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, se plângea că primarul general al Capitalei nu îi răspunde la telefon. 

De cealalta parte, Orban vrea să își securizeze postul de președinte al PNL și trage cât mai mult ca filialele din țară să îl susțină, însă vor fi controverse în cele din Ardeal, pentru că acolo există câțiva contestatari.

Contracandidații lui Ludovic Orban la șefia Partidului Național Liberal ar urma să fie toți cei care l-au criticat până în acest moment, printre care îi putem aminti pe Rareș Bogdan, Ilie Bolojan, Emil Boc, sau Robert Sighiartău.  Însă, dintre toți, doar unul va candida la șefia PNL și îi va fi contracandidat lui Ludovic Orban. 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close