Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, în prima zi de relaxare: "Dacă lucrurile nu merg așa cum am spus, putem să tragem și frâna de mână"

Florin Cîțu, în prima zi de relaxare: "Dacă lucrurile nu merg așa cum am spus, putem să tragem și frâna de mână"

Premierul Florin Cîțu participă la primul spectacol organizat în interior, cu public. Toți spectatorii de la TNB sunt vaccinați.

Florin Cîțu, în prima zi de relaxare: "Dacă lucrurile nu merg așa cum am spus, putem să tragem și frâna de mână"
de Maria Zărnescu    |    15 Mai 2021   •   18:59

Sâmbătă seara, Florin Cîțu merge la piesa "Dineu cu proști", la Teatrul Național din București. Spectacolul este organizat într-o formă pilot, cu participarea persoanelor vaccinate anti-COVID.

"Este un moment important pentru români, este relaxare. Aș vrea să ne uităm la ce se întâmplă astăzi și pentru 1 iunie vorbim atunci (...) Dacă lucrurile nu merg așa cum am spus, putem să tragem și frâna de mână", a declarat premierul Florin Cîțu.

Ministrul Culturii, la primul spectacol organizat în interior: "Sper să fie un succes"

Ministrul Culturii participă sâmbătă seara la primul spectacol organizat cu public, în interior. Evenimentul are loc la Teatrul Național din București, iar spectatorii vor putea urmării piesa "Dineu cu proști".

"În această seară se desfășoară, concomitent, două evenimente, unul aici la TNB, celălalt la Opera Națională din Cluj.

Eu sper ca ambele să fie un succes, așa cum a fost și evenimentul de aseară (...) ați văzut cât de mult a apreciat publicul revenirea spectacolelor pe scenă și posibilitatea de a urmări live, în sală, un spectacol.

Chiar dacă ele au putut fi urmărite online, senzația nu este aceeași când suntem efectiv în sala de spectacol", a declarat ministrul Culturii, la evenimentul pilot organizat la TNB, cu prezenta spectatorilor vaccinați.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu relaxare spectacol
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close