Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu s-a dus la sediul PSD cu o reclamaţie, dar nu a avut curajul să dea ochii cu Marcel Ciolacu

Florin Cîțu s-a dus la sediul PSD cu o reclamaţie, dar nu a avut curajul să dea ochii cu Marcel Ciolacu

Florin Cîțu a mers luni la sediul PSD pentru a lăsa o scrisoare prin care solicită modificarea listelor pentru alegerile parlamentare. Ministrul Finanţelor nu a intrat însă în sediul PSD, ci a lăsat reclamaţia la poartă.

Florin Cîțu s-a dus la sediul PSD cu o reclamaţie, dar nu a avut curajul să dea ochii cu Marcel Ciolacu
de Gabriel Dano    |    23 Noi 2020   •   13:00

"Am spus mereu că PSD fură și avem aceste dovezi. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă domnului Ciolacu, așteptăm să ia o decizie privind corupții de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public. De ce să intrăm în sediu? Suntem la sediul PSD, dăm scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare, că PSD nu se schimbă. Grindeanu cu OUG 13 este omul 2 în PSD", a declarat Cîțu, la sediul PSD.

Ministrul a răspuns iritat când a fost întrebat de ce nu intră în sediul PSD unde era Ciolacu și i s-a spus că putea să prezinte această scrisoare și de la sediul PNL.

"Mulțumim pentru sfaturi, data viitoare o să vă angajăm pe dvs, consultant”, a replicat Cîțu.

"De ce să intru în sediu?”, a mai spus ministrul, spunând că el l-a invitat pe Ciolacu la Ministerul Finanțelor și nu a venit.

 

Unii lideri PNL nu au simţul ridicolului

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV cu privire la circul de la poarta PSD. 

”Există lideri în PNL, cum este domnul Cîțu, cum e doamna Alexandru, cum e doamna Anisie, care nu au simțul ridicolului. Dacă nu ai simțul ridicolului, faci astfel de gesturi menite să trezească pe cineva la București. Oricum, PNL la București e vai mama lui, ocupă un onorabil loc trei și poate chiar patru. În funcție de cât va crește PRO România. E adevărat că nici PSD nu câștigă Bucureștiul, ci e al USR-ului. Dar văd că disputa este între locurile 2, PSD, și 3 sau 4, PNL”, a declarat Bogdan Chirieac. 

×
Subiecte în articol: PSD Florin Cîțu Marcel Ciolacu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close