Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, iniţiativă inedită: milioane de mesaje pentru parlamentarii Coaliţiei, în favoarea creşterii alocaţiilor

Gabriela Firea, iniţiativă inedită: milioane de mesaje pentru parlamentarii Coaliţiei, în favoarea creşterii alocaţiilor

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, propune părinţilor, copiilor şi bunicilor din România să participe la o formă masivă de lobby parlamentar: milioane de mesaje pe adresa senatorilor şi deputaţilor Coaliţiei, în favoarea majorării alocaţiilor pentru copii.

Gabriela Firea, iniţiativă inedită: milioane de mesaje pentru parlamentarii Coaliţiei, în favoarea creşterii alocaţiilor
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   21:13

"Dragi copii, părinţi şi bunici, haideţi să le scriem împreună parlamentarilor, pentru a vota majorarea alocaţiilor pentru cei aproape 4 milioane de copii ai ţării! Alocaţii mai mari pentru copii înseamnă respect pentru familiile din România! Înseamna investiţie în viitorul ţării!

Să-i contactăm iîmpreună pe parlamentarii PNL, USR - Plus si UDMR, pentru a-i convinge să voteze amendamentul depus de parlamentarii social - democraţi, pentru a determina guvernul austerităţii să respecte Legea dublării alocaţiilor, propusă tot de noi, în vigoare, dar neaplicată.

Concret, ce conţne amendamentul PSD:

Majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:

  • De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
  • De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

Intraţi pe www.psd.ro/alocatii, alegeţi judeţul unde locuiţi, veţi găsi parlamentarii care s-au opus, până acum, majorării alocaţiilor, şi trimiteţi-le un mesaj!

Cu cât suntem mai mulţi, cu atât avem şanse mai mari de reuşită la votul de luni, din Parlament, asupra Bugetului!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021, trimis Parlamentului pentru dezbatere și aprobare

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului, marți dimineață, spre dezbatere și aprobare, anunță Guvernul.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 a fost aprobat, luni seara, în ședința de Guvern, în forma finală, după ce a primit avizul Consiliului Legislativ.

Guvernul a aprobat și hotărârea privind plata salariilor restante ale minerilor.

Luni, Bugetul de stat pe anul 2021 a primit aviz favorabil, cu propuneri și observații ,din partea Consiliului Legislativ.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că parlamentarii liberali susțin, fără amendamente, proiectul Executivului.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alocaţii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close