Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea a depus jurământul pentru funcţia de primar: „Cine nu rămâne alături de mine, luni, aștept demisia de onoare”

Gabriela Firea a depus jurământul pentru funcţia de primar: „Cine nu rămâne alături de mine, luni, aștept demisia de onoare”

Gabriela Firea a depus jurământul pentru funcţia de primar: „Cine nu rămâne alături de mine, luni, aștept demisia de onoare”
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    23 Iun 2016   •   19:30

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a depus jurământul de învestitură joi.

„Azi este o zi importantă pentru noi toţi. Vă garantez că suntem la un moment T0. De aici, Bucureştiului începe un lung, anevoios drum, dar sper că nu foarte lung de a deveni capitală europeană. Simt o mare răspundere, dar sunt un om luptător. Am fost în ultima perioadă pe multe şantiere, ştiu ce înseamnă competiţia, nu m-am speriat de ea, ştiu ce înseamnă să începi de la zero. Deşi mulţi credeau că voi sta doar în birou cu aer condiţionat, am mers pe şantiere”, a spus Gabriela Firea.

„Cine rămâne, rămâne alături de mine indiferent ce carnet de membru de partid are în buzunar și muncim împreună. Cine nu, aștept începând de luni, demisia de onoare. Le-am spus consilierilor generali că îi doresc partenerii mei. Îi voi respecta, indiferent de formațiunea politică din care fac parte.

Înainte de a prezenta fiecare proiect în ședințele Consiliului General, voi avea întâi o discuție și o analiză cu domniile lor. Ei sunt trimiși bucureștenilor în Consiliul General. Vreau să le arăt respect și solicit respect. Pentru mine, consultarea publică nu este o sintagmă. Pentru mine, consultarea publică este un mod de viață, un mod de a fi”, a mai spus ea.

Gabriela Firea a fost aleasă primar General al Capitalei la scrutinul din 5 iunie cu 246.553 de voturi, reprezentând 42,97% din totalul voturilor valabil exprimate.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close