Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, prima reacție referitoare la candidatura lui Tăriceanu la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, prima reacție referitoare la candidatura lui Tăriceanu la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a reacționat după ce a aflat că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea, prima reacție referitoare la candidatura lui Tăriceanu la Primăria Capitalei
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    06 Aug 2020   •   23:33

Primarul general al Capitalei a declarat că nu poate decât să constate acest lucru și că nu va face niciodată „afirmații dezagreabile” la adresa lui Tăriceanu.

„Dacă domnul președinte Tăriceanu a anunțat astăzi că va candida la primăria Capitalei, eu nu pot decât să constat acest lucru. Nu voi face niciodată afirmații dezagreabile la adresa domniei sale, am colaborat în diferite etape și sunt convinsă că voi mai colabora. Nu știu exact care este garnitura de candidați de la sectoare”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Referitor la afirmația liderului ALDE că "doamna Firea este cu un ochi la Primărie și cu un ochi la președinția PSD", primarul Capitalei s-a amuzat spunând că "asta înseamnă că am strabism". "Cred că a fost o glumă a domnului Călin Popescu Tăriceanu. Eu îl respect foarte mult și nu se va opri acest respect pentru că a făcut astăzi câteva declarații", a mai spus ea.

Candidează și pentru conducerea PSD?

Gabriela Firea a dat asigurări că dacă ar vrea să candideze pentru președinția PSD ar anunța public acest lucru. Nu este cazul, însă, fiindcă spune că dorește să se concentreze doar pe activitatea de primar.

"Concret, pentru că m-ați întrebat dacă mi-aș dori să intru în competiția pentru conducerea PSD, aș face-o, cu subiect și predicat, nu m-aș ascunde, nu aș participa la jocuri de culise, aș depune o solicitare către actuala conducere să accepte la registratura partidului și candidatura mea. Nu este cazul. Am spus-o și o repet pentru cei care se fac că nu înțeleg.

Mă interesează doar să-mi fac treaba la Primăria Capitalei, să rezolvăm multele probleme din Capitală. Unele și-au găsit rezolvarea, altele sunt în curs de a fi rezolvate. Un om serios nu poate să spună că e full-time primar general, dar că are și timp pe parcursul unei zile să se ocupe și de conducerea unui partid. Eu așa gândesc. Să fii primar înseamnă să fii permanent în activitate", a mai declarat Firea în emisiunea "Subiectiv".

Gabriela Firea, prima reacție referitoare la candidatura lui Tăriceanu la Primăria Capitalei: "Nu voi face niciodată afirmații dezagreabile"

 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close